*** *** Водещите вечерни новини на 11 август ***   #СприНезаконнатаСеч Едно полезно ръководство

...
***
*** Водещите вечерни новини на 11 август ***
 
#СприНезаконнатаСеч
Едно полезно ръководство
Коментари Харесай

Водещите новини! Латвийският парламент обяви Русия за „държава, подкрепяща тероризма“. Зеленски предупреждава за ядрена катастрофа


***

*** Водещите вечерни вести на 11 август ***

 

#СприНезаконнатаСеч

Едно потребно управление от WWF Bulgaria за всеки, който е угрижен най-малко малко за родината, за вековните ни гори и за наследството, което ще оставим на идните генерации: страна, гора, правда, природа. 

„ Как да разпознаеш дали камион транспортира нелегално отсечена дървесина?

Следвай тези стъпки:

***

Латвийският парламент разгласи през днешния ден Русия за " страна, подкрепяща тероризма ", съобщи Агенция Франс Прес, представена от  БТА.

Парламентът " признава Русия за страна, подкрепяща тероризма ", и приканва другите страни " да изразят същото мнение ", се показва декларация, поместена на уеб страницата на законодателния орган.

Сеймът признава за тероризъм дейностите на съветските войски в Украйна и приканва страните от Европейски Съюз неотложно да спрат да издават визи на жители на Русия и Беларус.

Според латвийските парламентаристи Русия " доста години поддържа и финансира терористични режими и организации по разнообразни способи - директно и индиректно ".

***

Въпреки че съгласно Кремъл детонациите били породени от „ погрешно боравене с експлозиви “, все пак…

***

Междувременно…

Официален Беларус оповестява, че „ по време на контролно тестване на техническо средство се възпламени мотор “. 

***

„ Русия е терористична страна, която държи за пленник Запорожката АЕЦ и я употребява за изнудване ", сподели през днешния ден украинският президент по видеовръзка при откриването на дарителска конференция за Украйна в Копенхаген.

„ Русия през днешния ден е даже още по-цинична и рискова от Съветския съюз, който тогава се опита да скрие нуклеарната злополука в Чернобил ", сподели Зеленски.

„ Трябва да защитим Европа от тази опасност ", добави президентът.

***

Fun fact: Хитлер оправдава нацисткото навлизане в Полша през 1939 година с сходно пояснение. Путин оправда нахлуването в Украйна с сходно обяснение…

***

ДАНС with Кинтекс…

***

„ Ерата на билета от 9,99 евро завърши. Мисля, че няма да видите тези цени през идващите няколко години “, безапелационен е шефът на нискобюджетната самолетна компания „ Райън еър “ Майкъл О‘Лиъри. 

***

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР